ببینید/فرمانده کل سپاه خطاب به صهیونیست‌ها: اگر در یک لحظه ۶۰۰ موشک روی سرتان بریزیم چه کار خواهید کرد؟  معاون وزیر امور خارجه: در مذاکرات هسته‌ای، ایران فقط اقدامات اطمینان‌ساز می‌پذیرد سیاری: خلیج فارس بوده، هست و خواهد ماند هلندی نامدار در کادر استقلال این خوراکی مقوی کلسترول را کنترل می‌کند دورتموند، لورکوزن را چپ و راست کرد! آتش‌سوزی در مغازه تعویض روغنی اندرزگو/ آتش به نمای ساختمان مجاور هم سرایت کرد حقوق جدید دانشگاه آزاد اعلام شد/ میانگین دریافتی کارکنان به ۳۱ میلیون تومان می‌رسد ویدیو/ نخستین اخبار دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا آخرین وضعیت پرداخت کالابرگ الکترونیکی/ اعتبار دهک‌های مختلف چقدر است؟ چگونه آب گشنیز به رشد مو و بهبود کیفیت آن کمک می‌کند؟ اسطوره میلان و هلند با پیشنهاد استقلالی‌ها موافقت کرد جزئیات جدید از حادثه سقوط ۷ نفر به چاه در کوهدشت + اسامی سفر مهم عراقچی به ریاض/ پیام ایران به عربستان در آستانه مذاکرات هسته‌ای سی‌ان‌ان: تیم فنی آمریکا در مذاکرات یکشنبه عمان حضور ندارد

نحوه انتقال سهام عدالت متوفیان

رئیس فراکسیون سهام عدالت مجلس شورای اسلامی گفت: مقرر شد وارثین پس از گذراندن مراحل انحصار وراثت و دریافت گواهی مربوطه نسبت به جابه جایی سهام اقدام کنند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۰ - ۲۳ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 14
کد خبر: ۲۱۸۵۳۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ مهدی سعادتی، رئیس فراکسیون سهام عدالت درخصوص جزئیات این نشست اظهار کرد: مقرر شد وارثین پس از گذراندن مراحل انحصار وراثت و دریافت گواهی مربوطه نسبت به جابه جایی سهام اقدام نمایند.

 

وی اضافه کرد: بیش از سه میلیون و ۵۰۰هزار نفر فوت شده در کشور همچنان به عنوان سهامدارهستند، که باید سهام آنها به بیش از ۱۵ میلیون نفر منتقل شود.

 

رئیس فراکسیون سهام عدالت مجلس شورای اسلامی همچنین در خصوص پرداخت وجه انتقال سهام متوفیان هشدار داد و تصریح کرد: دریافت هرگونه وجه از وراث در نقل و انتقال سهام عدالت، غیرقانونی بوده و هر مرجعی نسبت به دریافت وجه اقدام نماید مورد پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت.

 

سعادتی اضافه کرد: هزینه های مربوطه از محل سود سپرده های متوفیان دریافت شده است و به ازای هر نفر مبلغ ۶۱ هزار تومان به حساب خدمات دهنده واریز خواهد شد.

 

وی همچنین در خصوص پرداخت سود سهام عدالت نیز گفت: براساس تصمیمات و برنامه ریزی‌های انجام شده تا پایان آذرماه بخش اول سود به حساب سهامداران واریز خواهد شد، که باید همراهی دولت، مجلس، سازمان بورس اوراق بهادار، وزیر اقتصاد و شرکت های سرمایه پذیر قدردانی کرد.

 

رئیس فراکسیون سهام عدالت مجلس شورای اسلامی، یکی از مهم‌ترین دستاوردهای این فراکسیون در سال‌های اخیر را همراهی با دولت برای ساماندهی و رفع بلاتکلیفی سهام عدالت اعلام کرد و یادآورشد، پرداخت سود در دو مرحله و افزایش چشمگیر آن نسبت به سال‌های قبل از ۱۴۰۰ از مهمترین این دستاوردها بوده است./ ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار